Tiszta lap..

2017.02.18

Oké. Kezdjük. Kezdjük az elején. Persze , hogy sokat olvasunk és kutakodunk, hogy mitől épülünk és hogyan váljunk ÖNMAGUNKÁ. Azt akarjuk látni, érezni, hallani nemcsak a belső gondolatainkban, de a külvilágtól is.. Oh de jól nézel ki. Mennyire frissnek látszol. Fogytál? vagy akár huu te erősebb lettél! Menj már de jól áll ez a cucc. De kerek a segged.. Vagy de széles a vállad... Nem?? Legyünk őszinték..

Természetesen itt jöhet az ellenoldal. Fogadd el Önmagad! Te ilyen vagy és így is jól kell érezned magad! Ha Te úgy érzed, hogy Számodra itt a határ és teljes összhangban vagy magaddal , akkor kérlek NE olvasd tovább. Nem szeretnénk megsérteni senkit és tiszteletben tarjuk az értékrendedet!

Most azokhoz írnánk pár gondolatot, akik úgy vélik, hogy NEM mert szükségük lenne a változásra, de és itt nem a pesszimista DE , hanem abszolút a realista de következik. De egyszerűen most elképzelhetetlen az irány vagy a változás mikéntje. Mert igenis nehéz a mindennapokban a teljes kontroll. Megértjük, tapasztaljuk, elfogadjuk. Minden korosztálynak, minden életkornak megvan a maga feladata. Ha fiatal vagy még tanulsz és nincs annyi pénzed, hogy mind az étkezésed, mind az edzésed teljes napodat elvigye. Ha idősebb vagy és már megengedhetnéd magadnak, akkor nincs annyi időd. És jöjjön a DE! De ha lépésről lépésre fokozatosan beleilleszted az életedbe, akkor nem kell a drámai változást vagy áldozatot meghoznod. Így is lesz elég feladat, kihívás és áldozat! Hidd el! Feszegeted majd a határaidat, szembe szállsz önmagaddal. Legyőzöd a kételyeidet és félelmeidet. Nem rizsa, nem motiváció. Egyszerű tények. Hogy miként? És miben tudunk mi hozzásegíteni? 

Első lépés. A döntést már meghoztad. Változtatni akarsz. Heti kettő... Nem sok ugye? a hét 168 órájából kettő. De ennyi már elég, hogy érezd valami új érzést kaptál. Kicsi áldozat, kicsi feladat, kicsi siker. Új emberek, új impulzusok és mosolyok. Mert túl vagy a fáradtságon, mert megtanultál valami újat. Oh holnap már nem eszem meg azt a plusz csokit. Elég egy falat. Lefekszem időben, mert hulla vagyok és ha nem alszom ki magam, holnap még fáradtabb leszek. Ismerős érzés ugye? Ha nem majd az lesz... És itt ezeknél a kis pontoknál fog kialakulni benned, hogy tudok többet is.. És ma nem rohanva fogom megenni edzésre menet a kajámat, hanem előtte egy órával, hogy felszívódjon és energikusabb legyek. Mert ma eggyel többet kell csinálnom vagy emelnem kell a súlyon! Beavatás. 8hét. Nem véletlen ennyi. Nem a hasunkra csaptunk.. Ennyi idő kell, hogy megtanítsuk az alap feladatokat, mozgásformákat. De ennél sokkal több is történik. El kezdesz fókuszálni a mindennapokban. Már nem túl akarsz lenni, hanem várni fogod a következő napot. Nem azért mert mi mondjuk, hanem ott belül valami elkezdi suttogni. Ismerős ugye? Ez se? Nem gond ez is az lesz. Már nem annyira lesz természetes, hogy hétvégente buli, vagy szombattól vasárnapig nachos evés az ágyban filmezve.. Ezt se mi tiltjuk! Te benned fog megszületni a gondolat, hogy várjál HÉTFŐN edzés.. És ha ma is degeszre tömöm magam, vagy épp berúgok.. Akkor nem a jövőhetem fog nehézkes lenni, hanem a múlt hetem munkája is kuka.. De várjál! Azon már túlvagyok! És keményen hajtottam! Ezzel nem fogom most elrontani! És 8 hét után már heti három nap lesz.. És az étkezésed és a pihenésed már igazodni fog az edzésnapjaidhoz..

És ezek azok a kis lépések amiket adunk, nem csak a szakmai munka ami a teremben folyik.. Hanem az érzés, hogy egy kis csapat , egy kis "új" család részese ként változni fogsz. És már nem nekünk, hanem magadnak is bizonyítani fogsz! Nem miattunk, hanem magad miatt is! ÉS mi nagyon de nagyon büszkék leszünk rád!

Folyt.Köv.

<<< Vissza a Blogokhoz